نمایش نوار ابزار

حمایت صریح جامعه هتلداران ایران از تصمیم معاون گردشگری کشور در خصوص “خانه‌مسافر”

دوشنبه 18 دسامبر 2017

دکتر حسینی: فعالیت خانه‌مسافرها بایستی ضابطه‌مند و تحت نظارت باشد

به گزارش هتل‌نیوز، گفتگوی زنده رادیویی با موضوع رویداد “تبریز ۲۰۱۸” شب گذشته با حضور مسئولان و دست‌اندرکاران بخش‌های مختلف صنعت گردشگری کشور در قالب برنامه “ضیافت” از رادیو گفت‌و‌گو، برگزار شد.

دبیر کمیته اطلاع‌رسانی و تبلیغات جامعه هتلداران ایران در ابتدای صحبت‌های خود در این گفتگوی زنده ضمن تقدیر و تشکر از اقدام جناب آقای مهندس “محمد محب‌خدایی” معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور در خصوص لغو و عدم صدور مجوز فعالیت خانه‌های مسافر در سراسر کشور، اظهار داشت: در تمامی کشورهای دنیا “هاستل” به عنوان یکی از انواع اماکن اقامتی در حال فعالیت است و به دلیل مزایایی از جمله قیمت کمتر نسبت به هتل، استقبال خوبی نیز از این نوع اقامتگاه‌ها به عمل می‌آید.

دکتر “حسینی” در ادامه افزود: هتلداران کشور نه تنها مخالف “خانه‌مسافر” نیستند بلکه از این موضوع استقبال هم می‌کنند ولیکن در شرایطی که فعالیت این واحدهای اقامتی در کشور به صورت ضابطه‌مند، قانونمند و تحت نظارت مستقیم دستگاه‌های متولی نظیر معاونت گردشگری و یا جامعه هتلداران ایران، صورت گیرد.

دیدگاه ها